Lån upp till 50 000 SEK

för upp till 36 månader

Låna 50 000 kr med Creditstar Plus

Låna 50 000 kr med Creditstar Plus

Vi på Creditstar gillar våra kunder, och för att visa det lanserar vi en efterfrågad produkt, nämligen Creditstar Plus. Vad är det, kanske du undrar? Jo, Creditstar Plus är vårt extra förmånliga lån för dig som återkommande premiumkund.

Vad skiljer Creditstar Plus från ett vanligt Creditstar snabblån?
Vårt pluslån innebär “extra allt”, extra bra fördelar, extra stora summor, extra lång återbetalningstid. Med ett pluslån kan du nämligen låna upp till 50 000 kr istället för 20 000 kr. Dessutom kan du välja att betala tillbaka lånet under 36 månader, istället för under 12 månader. Lägre summor och kortare återbetalningstid är givetvis möjlig, vi försöker vara så flexibla som möjligt för att passa dina behov och önskemål.

Vad är fördelarna med att låna så mycket pengar?

Som ett saneringslån: Ett större lån kan många gånger vara mer fördelaktigt än att ha många små lån. Om du har lånat av flera olika kreditföretag så kan du använda ditt Creditstar Plus-lån till att betala tillbaka de övriga lånen. Det kan hjälpa dig att få en lägre månadskostnad, då ett större lån oftast har bättre ränta än flera små lån.

Betala brådskande räkningar: Om du har flera obetalda räkningar, och många påminnelser så är det bäst att agera snabbt. Obetalda räkningar handlar inte alltid om oförmågan att betala, rent ekonomiskt, utan det kan ha helt andra orsaker som inte försämrar dina chanser till att få ett lån. Om de obetalda räkningarna slutar i betalningsanmärkningar så kommer din situation att försämras markant under flera år, då betalningsanmärkningar kan skapa problem både när du vill ta ett lån, köpa något på avbetalning, eller teckna ett nytt abonnemang.

En chans du inte kan missa: Du kanske har funderat länge på att renovera köket? Plötsligt blir det rea på precis den inredningen du har spanat på, ett tillfälle du bara inte kan missa, eller hur? Många gånger kan den här typen av tillfällen motivera ett lån, då räntekostnaden blir lägre än om du skulle vänta, och köpa samma sak till ordinarie pris. Den stora fördelen med att låna från oss är att du får pengarna direkt in på bankkontot, du behöver inte ens lämna butiken utan kan ansöka direkt från telefonen!

Hör gärna av dig om du har några frågor, annars kan du se mer om villkor och återbetalning i lånekalkylatorn på www.creditstarplus.se.

Tillbaka >