Lån upp till 50 000 SEK

för upp till 36 månader

INTERVJU med en låntagare

INTERVJU med en låntagare

Funderar du på att ta ett snabblån men är osäker på om det passar dig? Åsikterna gällande just snabblån är många, vissa hatar dem och vissa älskar dem, vi på Creditstar är givetvis partiska, så för att ge dig en bättre insikt har vi pratat lite mer med en av våra kunder. Detta publiceras med hennes godkännande.

Hej! Kan inte du berätta lite mer om dig själv?

– Hej! Jovisst, jag heter Anna och jag är 34 år. Jag bor med min man och två barn utanför Stockholm.

Hur kom det sig att du först tog ett lån från oss på Creditstar?

– Ja egentligen är det fånigt och jag grämer mig fortfarande lite över det, alltså inte för att jag lånade från er, utan för hur det gick till. Hela vintern åkte jag runt med stenskott i vindrutan och tänkte att “det där kan jag fixa till helgen”. Sen kommer ju helgen och man har fullt upp med annat, så det blev aldrig av. Tillslut sprack vindrutan, så då var jag tvungen att lämna in bilen. Jag har förstås försäkring, men det blev ju ändå en del att betala för självrisken och lånebilen. Det här hände dessutom i januari, så de pengar vi vanligtvis har för oförutsedda avgifter hade gått åt under julen. Ja men i alla fall, jag kollade runt lite online och fastnade för er. Första lånet var bara på 3 000 kr, och jag betalade tillbaka i och med nästa lön.

Nu har du ansökt om ett andra lån, eller hur?

– Ja precis. Man har ju läst om lyxfällor och människor som är skuldsatta upp över öronen, men efter att jag hade tagit mitt första lån insåg jag att så behöver det inte bli för alla. Det där lånet blev till en stor hjälp, och räntekostnaden blev inte så farlig eftersom jag betalade tillbaka så snabbt. Nu tog vi ett lite större lån, och av en helt annan anledning!

Jasså, vad ska du använda pengarna till den här gången?

– Svärföräldrarna föreslog att vi skulle åka på semester ihop i sommar, då hinner vi få lite egentid medan de håller koll på ungarna. Det tackar man ju inte gärna nej till! Så vi använde faktiskt lånet till att köpa flygbiljetter. Den här gången betalar vi tillbaka under 90 dagar. Eftersom både jag och min man hinner få tre månadslöner blir det inga problem att betala tillbaka i tid. Först tänkte vi att det är bättre att spara ihop pengarna först istället för att låna, men nu fanns det biljetter till så bra pris så vi ville inte missa chansen.

Skulle du rekommendera andra att låna från oss?

– Jo, det skulle jag. Jag har ju inte provat någon av era konkurrenter, men jag har ingenting att klaga på här! Bara man som låntagare ser över sin ekonomi och är säker på att man kan betala tillbaka. Jag trodde inte det först, men den här typen av ekonomisk assistans passar verkligen mig, den är så flexibel och smidig.

Tillbaka >