Lån upp till 50 000 SEK

för upp till 36 månader

Hur tar man ett snabblån?

Hur tar man ett snabblån?

Ibland hamnar vi i situationer när vi snabbt behöver pengar. Att leva över sina tillgångar, eller köpa saker man egentligen inte har råd med på avbetalning, är aldrig något vi rekommenderar. Dock kan det komma tillfällen i livet då ett lån kan rädda en ur en knepig situation, eller hjälpa en till att få en bättre ekonomi på lång sikt. Ett snabblån från oss kan vara lösningen på dina problem, och så här gör du för att ta ett lån.

Överväg om du behöver låna

Som vi nämnde i inledningen finns det tillfällen när du inte bör låna, utan istället avstå från att köpa det du hade tänkt köpa. Om lånet kan ge dig bättre ekonomi så är det smart att låna. Det kan till exempel handla om att betala räkningar för att undvika betalningsanmärkning, eller laga något innan situationen blir värre och mer kostsam (till exempel en vattenläcka eller ett stenskott). Ett lån kan även fungera som en brygga i din ekonomi, du kanske hittar något du behöver till ett mycket förmånligt pris, som du inte har råd med just för stunden, men du sparar ändå på att betala ränta för lånet än att invänta nästa löning och köpa samma sak till ordinarie pris.

Kvalificerar du dig som låntagare?

För att godkännas för ett lån måste du vara över 18 år, ha en fast årlig inkomst, samt vara bosatt i Sverige. Under ansökningsprocessen kommer du att få fylla i uppgifter som mobilnummer och bankkonto. Du måste även identifiera dig via ditt Bank-ID. När du har fyllt i ansökan kommer en kreditupplysning genomföras, för att se att du inte har skulder hos Kronofogden, samt att du anses kunna betala tillbaka lånet. Om du redan nu ser att du inte uppfyller alla krav så kan du kontakta vår kundtjänst för att se vad du kan göra för att kvalificera dig.

Skapa konto och skicka in din ansökan

På vår startsida kan du se vad olika lån kommer att kosta dig. Genom att fylla i den summan du vill ha, och sedan välja din återbetalningsperiod, så kommer du att se hur uträkningen till höger ändras. Ansök inte om mer än vad du behöver, och välj en återbetalningsperiod som du vet är rimlig för dig. Det är dumt att välja en för kort period och sedan inte kunna betala tillbaka i tid. När du har hittat ett lån som passar dig så måste du skapa ett konto, eller logga in om du redan har ett. Att registrera dig och skicka in ansökan tar inte mer än 10 minuter, sedan återkommer vi så snabbt vi kan gällande beslutet. Om ansökan godkänns på en vardag under arbetstid så har du pengarna på kontot inom ca 15 minuter!

Hör av dig om du får några problem!

Om du behöver hjälp med ansökan, har frågor om villkoren, eller får problem med att betala tillbaka i tid så måste du höra av dig till oss direkt! Vi finns här för att hjälpa dig, och tillsammans försöker vi alltid hitta en lösning som passar båda parter.
Du kan nå oss på telefon, 08-525 008 59, måndag till lördag klockan 9.00-17.00.

Tillbaka >