Lån upp till 50 000 SEK

för upp till 36 månader

Hur kan ett privatlån göra ditt liv enklare? Det finns tre sätt.

Hur kan ett privatlån göra ditt liv enklare? Det finns tre sätt.

Vad exakt är ett privatlån? Privatlån är till för personer som behöver låna extra pengar snabbt och enkelt. Lånet hjälper dem ofta att betala något som kräver en större summa pengar. Det kan gälla en nödsituation eller att omedelbart kunna finansiera ett bra erbjudande.

Ett privatlån har vanligen längre återbetalningstid och kunden kan återbetala det genom månatliga avbetalningar. Ett privatlån är ett alternativ till köp på avbetalning eller kreditkort. Ett privatlån skiljer sig också från ett banklån genom att vara snabbare och bekvämare.
De olika lånealternativ som Creditstar erbjuder gör det enkelt, snabbt och stressfritt att låna pengar.

Vad innebär detta för våra kunder som vill ta ett privatlån? Ett privatlån låter dig göra vad som krävs för att veckan eller månaden ska gå lite lättare. Ett snabbt lån gör det möjligt att betala brådskande utgifter och att göra det utan att behöva oroa sig. Det får dig att känna trygghet.

Ett privatlån hjälper dig betala räkningarna

Det är stressande att inte ha pengar till räkningarna. Varje månad har du förpliktelser som måste uppfyllas och det känns frustrerande och pinsamt att inte klara av dem. Ett privatlån ger dig möjlighet att betala räkningarna i tid utan att du behöver oroa dig för extra avgifter. I över ett decennium har våra privatlån har hjälpt kunder över hela Europa.

Du har jobb och regelbunden inkomst, det är inte konstigt att du ibland har slut på pengar och inte kan betala alla räkningar och få lite över till vardags utgifterna. Creditstar hjälper dig och ger dig möjlighet att flexibelt och bekvämt få tillgång till mer pengar utan att du behöver gå utanför dörren.

Ett privatlån går snabbt och kräver ingen säkerhet

Det tar inte lång tid att få ett privatlån, pengarna kommer ofta in på kundens bankkonto inom en dag. Du kan fylla i ansökan online eller på din mobiltelefon. Att ansöka om ett privatlån tar mindre än 10 minuter. Ett privatlån skiljer sig från banklån och bostadslån genom att det inte kräver någon säkerhet. Kunden kan också använda ett privatlån som de önskar och syftet med lånet spelar ingen som helst roll.
Ett privatlån är kanske inte lämpligt till bilköp eller husköp då räntan oftast är högre än på exempelvis bostadslån. Däremot är fördelen med privatlån är att räntan vanligtvis är lägre än för mikrolån.

Ett privatlån är till för dina behov

Det privatlån som erbjuds av Creditstar passar till att betala för dina konsumtionskostnader oavsett hur stora de är. Det är bra att planera i förväg och ansöka om ett privatlån för större inköp. Exempelvis kan du behöva en större summa pengar till betalning av möbler eller vitvaror. En privatlån kan också användas för att täcka alla typer av oförutsedda utgifter som sjukvårdskostnader, resekostnader eller renovering.

Creditstar erbjuder privatlån på upp till 20 000 SEK under en period på upp till 3 månader.

Vilka är fördelarna med Creditstar privatlån?

• Du kan fylla i din ansökan om privatlån online eller på mobiltelefonen
• Låna från 500 upp till 20 000 SEK
• Låneperioden sträcker sig upp till 3 månader
• Snabbare ansökan för återkommande kunder, online och på mobiltelefonen
• Bekvämlighet, vänlighet och snabbhet

Vi tar emot ansökningar dygnet runt. Ansökan om privatlån beviljas inom en dag. Läs villkoren och rådgör vid behov med en specialist innan du ansöker om lån.

Tillbaka >