Lån upp till 50 000 SEK

för upp till 36 månader

Charterresor under 5000 kr i januari 2018

Charterresor under 5000 kr i januari 2018

Så här direkt efter helgerna är det tufft att gå tillbaka till vardagen. Har du också börjat drömma om en resa till värmen? Januari är faktiskt en av de bästa tidpunkterna för en billig solresa eftersom det inte är högsäsong. Om du inte har så mycket pengar just nu kan du ansöka om ett snabblån från oss och betala tillbaka om tre månader, när du har hunnit spara ihop pengarna. Som ny kund kan du låna upp till 5000 kr, så nedan följer några intressanta resmål som passar den budgeten! Vi har jämfört solresor från de vanligaste charterbolagen för att hitta platsen för dig!

Charterresor under 5000 kr i januari 2018

Hurghada – Egypten
Egypten är ett fantastiskt resmål som erbjuder allt du kan önska av en solsemester. Hurghada är en badort vid Röda havet. Här hittar du all inclusive och familjevänliga hotell, likväl som party och nattliv. Röda havet är ett måste för den dykintresserade, och erbjuder mycket att se även för den som bara vill snorkla. Om du föredrar livet på land så kan du rida kamel, gå på basarer eller bara njuta av traditionellt kaffe och exotiska smaker. I januari ligger temperaturerna runt 22-27 grader.

Kap Verde – Afrikas nordvästkust
Öarna Kap Verde erbjuder sol 350 dagar om året och en behaglig havsbris. Temperaturen ligger runt 24-27 grader, så du kan garanterat njuta av sol och värme mitt i januari. Öarna är populära bland kite- och vindsurfare, och erbjuder bra dykning. Om du föredrar ren avkoppling har du obegränsat med sandstränder att välja bland.

Dubai - Förenade Arabemiraten
Dubai är lite av ”extra allt”. Du hittar både världens högsta byggnad och världens största shoppingcenter. Dubai erbjuder obegränsad lyx, massa shopping och självklart soliga stränder. I Dubai råder striktare regler gällande klädsel och alkohol, men det är inget du märker av på hotellet. Även här är temperaturerna behagliga runt 22-27 grader i januari, senare under året stiger de till ca 40 grader, så nu är bästa tiden att åka.

Teneriffa – Spanien
Teneriffa är en klassiker för solsemester under vintern. Om du redan varit på Teneriffa kan du testa den andra sidan av ön för att få en ny upplevelse. På den södra sidan är det mer ökenlandskap och kaktusar, medan den norra är grönare med både vin- och bananodlingar. Under januari är det högsäsong på Teneriffa, så du får räkna med många andra turister att dela stränderna med. Teneriffa är den största av Kanarieöarna och har även störst utbud av olika aktiviteter. Om det bara är solen och stränderna du är ute efter så kan du åka till någon av de andra öarna. Jämför priserna till Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura och La Gomera innan du bestämmer dig. Alla öarna har sin charm, och många gånger kan du kombinera en vistelse på flera öar. Temperaturer runt 17-25 grader.

Tänk på att alltid kolla upp i förväg om resmålet kräver visum, samt hur lång giltighetstid ditt pass måste ha. Du vill inte bli stående på flygplatsen för att passet snart går ut. Trevlig resa önskar vi på Creditstar!

Tillbaka >